Logo
Beste,

U heeft zich via Serviesonline.nl aangemeld voor onze nieuwsbrief.
In de nieuwsbrief van Augusts onder andere het volgende:
 
  • Serviesonline bestaat 10 jaar!
  • Nieuw in het assortiment
  • Facebook & Twitter
 

Serviesonline bestaat 10 jaar!
De webshop bestaat ondertussen 10 jaar, en dat vieren we uitgebreid! Sinds 22 juni 2014 hebben we wekelijks een nieuwe aanbieding op de website gegooid. Deze acties zijn tot op heden een groot succes! We zullen hier aankomende periode dus nog even mee doorgaan.

Deze week hebben we alles van Old-Dutch 50% afgeprijs! Kijk snel, want bij Old-Dutch geldt wel OP=OP!
We hebben hieronder een kleine selectie toegevoegd van Old-Dutch om een impressie te geven. In de webshop staat natuurlijk nog veel meer.

 

Nieuw in het assortiment
De laatste tijd zijn we druk naar de wensen van de klanten aan het luisteren, om te kijken of Serviesonline nog enkele producten in het assortiment mist.
We krijgen immers regelmatig vragen of we ergens aan kunnen komen. Vaak is dit wel het geval, en producten waar vaker vraag naar is nemen we vanaf nu dus op in ons assortiment. 

Zoekt u iets, en kunt u het dus niet vinden...
Vraag het ons! We kunnen altijd kijken of we het voor u kunnen leveren, en bij veel vraag zullen we het ook vrij snel opnemen in ons assortiment.

Ons nieuw assortiment is:
  • Bolsius kaarsen
  • Kookwekkers
  • Snijplanken
  • Theedozen
Hieronder even een kleine selectie van het nieuw assortiment. In de webshop zelf vindt u natuurlijk nog veel meer in ons nieuw assortiment! 

Serviesonline verkoopt natuurlijk nog veel meer soorten Servies. Denk hier aan o.a. Boerenbont, Prince of Wales, Squito, en Butterfly Meadow!
Buiten serviezen hebben we ook een uitgebreid assortiment huishoudproducten. Zoals: prullenbakken, keukengerei en badkamerproducten.
 

Volg ons ook op Facebook en Twitter om altijd direct op de hooge te zijn van de laatste wijzigingen in het assortiment en nieuwe aanbiedingen! Deze zullen immers direct zichtbaar zijn op Social Media.
Alle bedragen zijn inclusief BTW