Logo
Beste,

U heeft zich via Serviesonline.nl aangemeld voor onze nieuwsbrief.
In de nieuwsbrief van november leest u onder andere het volgende:
  1. Serviesonline is vernieuwd !
  2. Sinterklaas aanbiedingen
  3. Nieuw in het assortiment
  4. Facebook & Twitter
SINTERKLAAS ACTIES!
De decembermaand met allerlei feestdagen staan weer voor de deur. Ieder jaar weer een grote uitdaging met 'wat moeten we dit keer kopen'. Serviesonline heeft 3 Boerenbont producten EXTRA afgeprijsd voor Sinterklaas.

Daarnaast is het zo dat u de bestelling t/m vrijdag 5 december 2014, 16:00 uur uw Sinterklaascadeau's GRATIS kunt laten inpakken door ons !
(Normaal €0,99 per bestelling).

Deze aanbiedingen zijn geldig t/m vrijdag 5 december, 16:00 uur. OP = OP

kop boerenbont classic groot
kop boerenbont classic groot
€6,95
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT
De afgelopen tijd hebben we weer uitgebreid geluisterd waar vraag naar is. We krijgen immers regelmatig vragen of we iets kunnen leveren. Vaak is dit wel het geval, en producten waar vaker vraag naar is nemen we vanaf nu dus op in ons assortiment. 

Zoekt u iets, en kunt u het niet vinden...

Vraag het ons ! We kunnen altijd kijken of we het voor u kunnen leveren, en bij veel vraag zullen we het ook vrij snel opnemen in ons assortiment.

Afgelopen maand hebben we het volgende nieuwe artikelen toegevoegd:
  • Klokken
  • Wekkers
  • Flessen
  • Stolpen
Hieronder even een kleine selectie van het nieuwe assortiment.  In de webshop zelf vindt u nog veel meer nieuwe artikelen die zijn toegevoegd.Serviesonline verkoopt natuurlijk nog veel meer soorten Serviezen. Denk o.a. aan : Boerenbont, Prince of Wales, Squito, en Butterfly Meadow !  Naast onze serviezen hebben we ook een uitgebreid assortiment huishoudproducten. Zoals : prullenbakken, keukengerei en badkamerproducten.

OPRUIMING
Naast het uitbreiden van nieuwe groepen moeten we helaas ook van bepaalde groepen afscheid gaan nemen. Onderop de homepage van Serviesonline vind u dan ook een groep 'opruiming' met alle artikelgroepen die met flinke kortingen verkocht zullen worden. Het is dus zeer zeker de moeite om hier even een kijkje in te nemen!

Volg ons ook op Facebook en Twitter om altijd direct op de hooge te zijn van de laatste wijzigingen in het assortiment en nieuwe aanbiedingen. Deze zullen immers direct zichtbaar zijn op Social Media.
Alle bedragen zijn inclusief BTW