Logo
Beste lezer!

U heeft zich via Serviesonline.nl aangemeld voor onze nieuwsbrief.
In de nieuwsbrief van januari leest u onder andere het volgende:
  1. Nieuwe verzendkosten in Nederland, België & Duitsland.
  2. GRATIS vogelvoederbak kop & schotel mee bestellen vanaf €50,00.
  3. Afhaallocaties in België.
  4. Laatste servies "Prince of Wales".
  5. Tot er met 31 december 2015 betaald Paypal eventuele retour verzendkosten voor de klant.
  6. Decembermaand was een drukke maand voor zowel Serviesonline als onze leveranciers.
  7. Social Media.
 

Nieuwe verzendtarieven
Per 1 januari 2015 hebben wij de verzendkosten aangepast voor Nederland, België en Duitsland:
  • Vanaf nu betaaldu slechts €2,95 verzendkosten binnen Nederland, ongeacht de grootte van uw bestelling;
  • In België & Duitsland is dit vanaf nu slechts €4,95, ook ongeacht de grootte van uw bestelling.
 

GRATIS, GRATIS, en nog eens GRATIS
De maand januari is bijna voorbij, maar de winter moet nog steeds beginnen! Ook aan de vogels in de omgeving wordt gedacht door Serviesonline. Tot er met 28 februari 2015, 23:59 uur kunt u een GRATIS "Vogelvoeder theekop & schotel" mee bestellen door de volgende stappen te volgen:


 

Afhaallocaties in België
PostNL heeft onlangs de bezorging van pakketten bij uw Belgische klanten gewijzigd. Net als in Nederland zullen de zendingen in België voortaan twee keer worden aangeboden bij uw klant en vervolgens naar een afhaallocatie worden gebracht. Uw Belgische klant zal hierover worden geïnformeerd en kan het pakket vervolgens tot 14 dagen afhalen bij een Kariboo locatie in de buurt. De locatie van alle afhaalpunten zijn te vinden op www.onlineverzendservice.be.
 
Net als in Frankrijk kan een pakket in België pas na twee dagen na de laatste bezorgpoging worden afgehaald bij de afhaallocatie.
 

Laatste Prince of Wales Servies
Er is veel vraag naar het servies “Prince of Wales”. Ook krijgen we vaak de vraag wanneer uitverkochte delen weer in voorraad zijn. Aangezien dit servies (in deze kleur) niet meer wordt gemaakt komen die dus helaas niet terug in voorraad.
Wilt u nog aanvullen, wacht er dan niet mee want: OP = OP
 

Paypal betaald uw eventuele retour verzendkosten
Vanaf heden tot er met 31 december 2015 betaald Paypal uw eventuele retour verzendkosten voor u als klant! Voor met informatie wat de voorwaarden zijn en hoe u dit kunt activeren zie de link "Retourkosten vergoeding - PayPal"
 

Decembermaand was drukker dan de jaren ervoor
De decembermaand was een groot succes! We hebben alle bestellingen op tijd en voor de feestdagen kunnen afleveren.
Helaas kwamen er enkele bestellingen binnen van artikelen die niet meer leverbaar waren, ondanks ze op onze website vermeld stonden.

Sommige artikelen werden namelijk erg vaak besteld en ook onze leverancier kon hier niet op tijd inspringen. De maand januari/februari worden alle artikelgroepen opnieuw doorgenomen, en zullen we alle voorraden weer up-to-date brengen. 

We hopen in 2015 nog betere inzichten in voorraden te kunnen geven, en zullen ons hier aankomende tijd goed op gaan focussen!
Excuses voor de eventuele ongemakken die zijn ontstaan. Serviesonline verkoopt natuurlijk nog veel meer soorten Serviezen. Denk o.a. aan : Boerenbont, Prince of Wales, Wiebe van der Zee , Squito, en Butterfly Meadow !  Naast onze serviezen hebben we ook een uitgebreid assortiment huishoudproducten. Zoals : prullenbakken, keukengerei , Mepal , kaarsen en badkamerproducten.
 

OPRUIMING
Naast het uitbreiden van nieuwe groepen moeten we helaas ook van bepaalde groepen afscheid gaan nemen. Onderop de homepage van Serviesonline vind u dan ook een groep 'opruiming' met alle artikelgroepen die met flinke kortingen verkocht zullen worden. Het is dus zeer zeker de moeite om hier even een kijkje in te nemen!
 


Volg ons ook op Facebook en Twitter om altijd direct op de hooge te zijn van de laatste wijzigingen in het assortiment en nieuwe aanbiedingen. Deze zullen immers direct zichtbaar zijn op Social Media.
Alle bedragen zijn inclusief BTW